Byta design

Hallå mina kära läsare!

Som ni kanske märkt har jag inte riktigt varit på topp senaste tiden. Det har hänt rätt mycket grejer på rätt kort tid och jag har varit sjuk och haft rätt många dåliga dagar på raken vilket inte direkt brukar gagna bloggen.
Hur som helst, trots att jag inte riktigt fått rätsida på allt ännu (och trots att jag är hemma från skolan idag med en asjobbig värk bakom ögonen) så känner jag mig tillräckligt glad och pigg för att blogga.

Igårkväll låg jag och pillade med en ny (väldigt basic) design som jag tänkte lägga upp här under dagen. Anledningen till denna världsomvälvande förändring är helt enkelt att jag känner att det där projektet som hela den här designen står för har dött ut lite, jag måste ändra inriktning litegranna faktiskt.
Och i min nya header har jag valt att nämna de ämnen som jag faktiskt känner att jag bloggar mest om "livsstil" (vilket innefattar ungefär ALLT, höh) och "mode" som under det senaste året har vuxit till ett brinnande intresse hos undertecknad.

Som jag sagt tidigare så är inte målet att bli en storbloggare. Jag ser bloggen som ett sätt för mig att nå ut till människor (om än bara vänner som jag träffar varje dag) och få uttrycka mig. Sen är det självklart roligt när jag ser att även människor som inte känner mig väljer att kika in då och då och lämna en kommentar.
Jag kommer även i fortsättningen ha dåliga dagar när uppdateringen är noll, jag kommer att ha dagar när jag inte har någon inspiration, och även om jag lovat mig själv att sluta lägga upp bilder tagna med mobilkamera så kommer dessa ändå förekomma för jag släpar inte runt med kameran överallt oavsett hur bra bilder den tar.
Men lite bättre kommer det bli. Lite bättre.

RSS 2.0