JAG IDAG

tröja - Forever 21/jeggings - Cubus
mobilväska - Monki

Hej på er!

Hoppas ni har haft en fin dag, det har i alla fall jag. Ensemble, Musik & Kommunikation och Engelska B har stått på schemat idag, med andra ord en riktigt kul skoldag. Vi håller på med ett projekt som ska leda till en ensemblekonsert med temat "Filmmusik", älskar det!
Idag har jag på mig min helt underbart sköna jumper som jag köpte på Forever 21 i London. Den är egentligen inte min stil, men det var något med den som gjorde att jag bara var tvungen att köpa den, och det var tur det för jag stormtrivs i den.
JAG IDAG - nya älsklingen

jeansjacka - Levis/Urban Outfitters/topp - Topshop/shorts - klippt själv
halsduk - Pieces/boots - skopunkten

Hallå på er!
Hjälp vad trött jag varit idag, på dagens sista lektion som var filmkunskap höll jag på att somna flera gånger! Jag vill få det till att det är jetlag men det kan det väl knappast vara, det är ju bara en timmes skillnad mellan England och Sverige, haha.

Förhoppningsvis kommer jag igång lite mer med bloggen imorgon, ville bara slänga upp en bild på jag idag och visa min nya älskling som jag köpte på Urban Outfitters i London. Äääälskar den, älskar den, älskar den.

When you look at them and you see that they're beautiful, that's how I feel about you.


Världens sötaste kärlekslåt, Birds - Kate Nash. Ville bara dela med mig.

Frida

Tror inte jag är ensam med att vara rejält avundsjuk på Frida Gustavsson. Snyggare människa får man leta (en stund i alla fall) efter.

Det är okej att känna

De flesta har nog redan sett den här videon, men om jag kan hjälpa till att sprida den till en ny människa så är jag glad.

skir inspo

weheartit.com

Det är konstigt vad lite vackra bilder kan göra åt en trött grådaskig slappardag. Nu vill jag ta en lång dusch och bege mig ut på äventyr, screw TV-soffan!

RSS 2.0