STREETSTYLE - and it was called "yellow"
Börjar bli riktigt kär i gult, ju mer jag ser det på folk med riktigt cool och fin stil destå mer gillar jag det. Det hade jag inte trott för några månader sedan. Dessa streetstylebilder kommer som vanligt från elle.com


Hallå allihopa!
Idag har jag haft en mysdag i skolan as usual, efter skolan dödade jag en timme på stan utan att köpa ett enda klädesplagg, är så himla stolt över mig själv ;) Ikväll har jag faktiskt tränat ordentligt för första gången på riktigt länge. Gud vad skönt det var!  

Vi ses imorgon! Puss!

Underbara FASHIONTOAST


Bilder snodda från Fashiontoast, ni hittar henne här.

Den här outfiten är verkligen en av mina favoriter på länge från den helt adorable fashiontoast. Antar att många av er redan sett dessa bilder, men var tvungen att visa dem bara för att göra min blogg lite vackrare. 

Skorna hon har kommer från Acne och är bland det snyggaste jag sett. Jag skulle aldrig kunna ha dem, men ära åt dem som vågar. Superfina!

Blue lips, blue vains, blue, the color of our planet from far, far away


elle.com

Idag har jag varit supertrött. Däckade nästan direkt när jag kom hem från skolan och sov sådär länge att jag trodde att det var morgon när jag vaknade, ni vet. Så nu, när jag sett klart Big Brother, blir det bums i säng. Vill inte att det här ska bli en vana. Puss!

RSS 2.0