Önskeoutfit från Monki


JAG IDAG - black&white

Nya vita från Monki

Idag är det varmt men ändå småmulet, perfekt dag för att inviga tröjan jag köpte igår. Den är transparent så kör med svart bustier och svarta shorts under. 

Var från början tänkt att jag skulle ta en Peace & Love-fika med Niklas inne i Örebronx idag, men det blev komplikatoner så nu har jag dagen ledigt här hemma, får se vad jag hittar på! Ikväll ska jag i alla fall försöka få med mig mamma på bio, hon ska få välja film för en gångs skull!

lite nytt

REA 199:- Monki
399:- Rut mfl

Under dagens shopping med Denise fick jag med mig lite grejer hem! Ett par ordentliga grå stuprör som får ersätta mina älskade gråa jeansleggings som jag bott i hela vintern (de har börjat bli riktigt slitna i resåren, höhö). Och sedan en oversized vit stickad tröja från Monki som kommer passa superbra att dra på sig på myggiga svala sommarkvällar här i framtiden.
Fick även med mig en basictisha från Monki som jag får visa på någon gång istället, för den gör sig inte speciellt bra ihopvikt på mitt köksbord!

Streetstyle NY

elle.com

Älskar, älskar, älskar. Så himla fint med höga shorts och en lite kortare topp, speciellt i starka färger nu till sommaren. Synd att man inte har en sånhär modellkropp att bära upp det med bara, höhö ;)

RSS 2.0