ORANGE/POPPY RED

Scallop Vest/ 154:- Topshop

Älskar de här söta linnena från Topshop (jag vet att jag tjatar om topshop jämt, tycker inte att det gör så mycket). Kan dock inte bestämma mig för vilken färg som är snyggast, den lite mer "naturliga" orangea eller den knalliga röda.

Vad tycker ni?

On the streets of Paris


Streetpeeper.com

Den här veckan kommer ni inte få några bilder på dagens outfits eftersom att jag springar runt i mina scenkläder hela dagarna. Så jag kompenserar lite med denna vackra våroutfit som jag hittade på Streetpeeper.com. Älskar verkligen kappan, om någon vet vart jag kan få tag på en liknande får ni gärna säga till!

MICHAEL KORS SS11Fint, fint, fint från Michael Kors vårkollektion. Nu ska vi kika på Big Brother och tagga inför morgondagens matteprov!

Puss på er!

CHEAP MONDAY JEZEBEL DRESS

cheapmonday.com

Den här klänningen skulle vara helt perfekt i vår med ett par svarta shorts och en svart eller färglad bustier under, gladiatorsandaler och slokhatt. Big love.

Aztec Print Sleveless Gilet

Väst/ Topshop 360 :-

Åh, jag är helt kär i den här västen från Tophop! Funderar starkt på att klicka hem den när nästa lön dimper in på kontot. Big love.

Feelin' you comin' around, you're breakin' me down

Ah! Kan knappt fatta att klockan inte ens är tre och jag är redan hemma från skolan. Har nog aldrig hänt på en fredag tidigare! Ikväll ska jag mysa till det här ute i mitt hus och gosa med mina loverboys Håkan, Patrick och Krisitan. Sea view!

RSS 2.0